Emily Watson

Kruistocht in spijkerbroek; Punch-Drunk Love; Gosford Park; Breaking the Waves

On Chesil Beach

donderdag 28 juni 2018 | Drama

1962. Tijdens hun huwelijksreis droomt het pasgetrouwde jonge stel Florence en Edward van hun toekomst samen. Ze beseffen echter nog niet dat de beslissingen die ze die zomer nemen invloed zullen hebben op de rest van hun leven. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Ian McEwan (ATONEMENT), die zelf ook het scenario voor de film schreef.

Within The Whirlwind

donderdag 23 september 2010 | Biographië Drama

WITHIN THE WHIRLWIND, de nieuwste film van Marleen Gorris (regisseuse van Oscarwinnaar ANTONIA), is gebaseerd op de memoires van Eugenia Ginzburg, die tijdens Stalin's bewind jarenlang onterecht vastzat in een Siberisch werkkamp. Emily Watson speelt Ginzburg, een docente Russische letterkunde en gehuwde moeder van twee kinderen. In 1938 wordt ze door het stalinistische Rusland ...

Synecdoche, New York

donderdag 05 februari 2009 | Komedie Drama

Theaterregisseur Caden is druk bezig enkele lastige zaken in zijn leven op orde te krijgen. Zo probeert hij een levensechte replica van New York voor zijn nieuwste theaterproductie te realiseren, de diverse vrouwen in zijn leven onder controle te houden en op het einde van de dag alles te bespreken (waaronder de reden waarom hij denkt dat hij sterft) met zijn therapeute.

powered by staytuned home news jobs catalogus youtube pro contact